skip to Main Content
+36 20 438 1071 / +36 30 741 8588 abrahamhouse@outlook.com 7621 Pécs, Munkácsy Mihály u. 41.
  • en
Ingyen Parkolás

Ingyen parkolás

A szálló saját, zárt parkolója ingyenesen használható a vendégek számára.Felhívjuk továbbá kedves vendégeink figyelmét, hogy a belvárosi keskeny utca kialakítások miatt a parkolóba tolatva lehet a legkönnyebben eljutni, ezt kérjük figyelembe venni! (2.2 méternél szélesebb járművek nem férnek be!) 1 szobához 1 db parkolóhely biztosított!

 

Recepció

Recepció

Recepciónknál 7:00 órától 19:00 óráig élő portaszolgálat üzemel, 19:00 órától 7:00 óráig pedig,hogy az este folyamán semmilyen a recepcióról érkező zaj ne zavarhassa meg nyugalmukat elektromos recepciós-hívó kerül kihelyezésre. A recepciós hívó csengőt megnyomva másodperceken belül ott termünk a segítségére!

Reggeli

Reggeli

Svédasztalos kontinentális- ALL YOU CAN EAT  reggelink kérhető a vendégszobák és az apartman szobák lakói számára egyaránt. Szálláshelyünk szállóvendégei minden nálunk töltött éjszaka után finom és tápláló reggelivel indíthatják a napot reggelizőnkben 7:30 és 10:00 óra között.  Ételérzékenységükkel (laktózmentes, ételallergia, stb.) és egyedi igényükkel (diéta, vegetáriánus étrend, stb.) kapcsolatos lehetőségekről, kérjük érkezés előtt érdeklődjenek!

WI-FI

WI-FI

Ingyenes, gyors WI-FI internet, minden helységben a vendégeink rendelkezésére áll.

Légkondicionált Szobák

Légkondicionált szobák

Minden szoba hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelt, melynek használata díjtalan.

Elektromos Roller Bérlés

Elektromos roller bérlés


Szállónk bejárata előtt fut közvetlenül egy a várost egészében behálózó bicikli út. A roller hatótávolsága 25 km Maximum terhelhetősége: 120kg Végsebesség: 25Km/h Könnyen összecsukható, 12 kg nehéz, éttermek és múzeumok többségébe bevihető! Kényelmes és gyors módja a város felfedezésének!

.

Gyümölcs+Ásványvíz bekészítés


Ásványvíz és kiadós gyümölcskosár bekészítés kérhető 2800Ft-ért.

Gyermekbarát

Gyermekbarát

Díjmentesen kérhető (korlátozott számban): gyerekágy, gyerekszék, WC ülőkeszűkítő, társasjátékok, sakk, kártya

.
Virágcsokor bekészítés

Virágcsokor bekészítés kérhető 4500Ft-ért. A csokor hazavihető.

.

Ajándék-kártya / Meghívó-kártya

Névre szóló színes ajándék-kártya és meghívó-kártya kérhető! Online nyomtatható verzió: ingyenes; Postai úton kiküldve: 200Ft/db (Ajándék kártya a szállásköltség kiegyenlítését követően kérhető, Meghívó kártya igényléséhez nincs szükség a költségek előzetes kiegyenlítésére.)


Fitness-terem

Szállásunk közvetlen szomszédságában található Pécs egyik legnagyobb fitness terme, mely szoláriummal és infra-szaunával is felszerelt. Nyitva tartása: H-Szo 6-24; V 8-20

Házirend

Étkezés:

A reggeliztetés ideje: 7:30 és 10:00 óra között.

Amennyiben a reggeliztetés kezdete előtti időpontban kíván távozni és/vagy tart igényt a reggelire, kérjük, jelezze és csomagolt hideg-étel összeállítással fogjuk várni a megbeszélt időpontban.

Kérjük, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék!

Amennyiben reggeli nélkül foglalta szobáját, másnapra mégis kér reggelit, e szándékát kérjük, jelezze előző nap a recepciónál! Ennek hiányában másnap reggel nem tudja igénybe venni a reggeli szolgáltatásunk!

Amennyiben reggelivel foglalta szobáját, viszont a reggeliztetés ideje alatt nem jelenik meg, a szolgáltatás ára ugyanúgy felszámolásra kerül!

Takarítás:

Szállónkban rendszeres takarítás zajlik 10.00-14.00 között. (Az apartman-szobához, mivel teljes önellátásra felszerelt, nem tartozik napi takarítás, ennek ellenére bármikor díjmentesen igénybe veheti takarítási szolgáltatásunk a „Takarítást kérek” kilincsre akasztható biléta segítségével az előbbiekben megjelölt időintervallumban!)

KÉREM, NE ZAVARJANAK!”

Amennyiben nem szeretné, hogy nyugalmát takarítással megzavarják, kérjük, használja a szobában elhelyezett „Kérem, ne zavarjanak” feliratú táblát.  A táblát akassza ki a kilincsre.

Dohányzás:

A szálláshely egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre vagy az udvar végén található dohányzásra kijelölt területen gyújthatnak rá. A szobákban történő dohányzás esetén akár 15 000 Ft szervízdíjat is felszámíthatunk!

Háziállatok:

Szállónk hipoallergén, így háziállat sajnos nem hozható.

A vendégek nyugalma:

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után. A szálláson házibuli/Legény- és Leány-búcsú nem tartható!)

Karbantartás:

Kérjük, jelezze a Recepción, amennyiben szobájában valamely berendezés nem működik vagy javításra szorul.

Tűzvédelem/Biztonsági előírások:

A szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és hasonlóan veszélyes elektromos készüléket üzemeltetni tilos.

Tűzbiztonsági okokból a szoba elhagyásakor kérjük, mindig kapcsolja ki az elektromos berendezéséket.Szobáink füstjelzővel felszereltek.
Vészkijárat a szobákban kifüggesztett menekülési útvonal szerint.

Biztonság:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért szálláshelyünk nem tud felelősséget vállalni. Kérjük,szobáik ajtaját távollétükben zárják.

Látogatók:

A szálláshelyen csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Látogatók fogadására az étkezőben / közös-helységben illetve a kertben van lehetőség. Engedélyezett továbbá a szobákban is fogadni vendégüket fél óránál nem hosszabb időtartamra a recepciónál történt előzetes tájékoztatás után. A szobafoglalásban szereplő létszámon felüli vendég után portai/rack ár kerülhet felszámolásra.

Back To Top