skip to Main Content
+36 20 438 1071 / +36 30 741 8588 abrahamhouse@outlook.com 7621 Pécs, Munkácsy Mihály u. 41.
  • en
Ingyen Parkolás

Ingyen parkolás

A szálló saját, zárt parkolója ingyenesen használható a vendégek számára.Felhívjuk továbbá kedves vendégeink figyelmét, hogy a belvárosi keskeny utca kialakítások miatt a parkolóba tolatva lehet a legkönnyebben eljutni, ezt kérjük figyelembe venni! (2.2 méternél szélesebb járművek nem férnek be!) 1 szobához 1 db parkolóhely biztosított!

 

Porta

Porta

A portán 7:00 órától 19:00 óráig élő portaszolgálat üzemel, 19:00 órától 7:00 óráig pedig, egy olyan telefon kerül kihelyezésre melyen csak egy porta gomb található. A porta gombot megnyomva másodperceken belül elérhető a segítség!

Reggeli

Reggeli

Reggelink kérhető a vendégszobák és az apartman szobák lakói számára egyaránt. Szálláshelyünk szállóvendégei minden nálunk töltött éjszaka után finom és tápláló reggelivel indíthatják a napot.  Ételérzékenységükkel (laktózmentes, ételallergia, stb.) és egyedi igényükkel (diéta, vegetáriánus étrend, stb.) kapcsolatos lehetőségekről, kérjük érkezés előtt érdeklődjenek!

WI-FI

WI-FI

Ingyenes, gyors WI-FI internet, minden helységben a vendégeink rendelkezésére áll.

Légkondicionált Szobák

Légkondicionált szobák

Minden szoba hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelt, melynek használata díjtalan.

Elektromos Roller Bérlés

Elektromos roller bérlés


Fitness-terem

Szállásunk közvetlen szomszédságában található Pécs egyik legnagyobb fitness terme, mely szoláriummal és infra-szaunával is felszerelt. Nyitva tartása: H-Szo 6-24; V 8-20

error: Content is protected !!
Back To Top